Enne geeft les

NU! Online Schrijfcafé! 
Vanaf 29 mei open ik mijn online schrijfcafé, elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:00 uur. Kom je ook?

We gaan heel veel verschillende schrijfoefeningen doen, van technische opdrachten, via zintuiglijke oefeningen, naar het beschrijven van een herinnering. Je gaat los van genre, en los van verwachtingen over wat iets zou moeten worden, op onderzoek naar wat er ontstaat tussen jou, de pen en het papier. In dit virtuele café vind je nieuwe schrijfinspiratie en invalshoeken. Boven alles staat het schrijfplezier centraal. De lessen zijn boeiend voor zowel beginners als profs, en alles wat daar tussenin zit. Voorlezen mag, maar hoeft niet. Om feedback vragen kan altijd (ook na de les). Elke keer anders, altijd resultaat. Schrijf de quarantaine van je af, schrijf odes aan iedereen die je nu niet kunt bezoeken, ontdek verhalen, ontwerp personages: begin klein, het wordt groots.

Praktisch
Ik start op vrijdag 29 mei en ga door tot aan de zomervakantie, of tot we elkaar weer in levende lijve kunnen treffen. Je schrijft je in per keer. Als je me hebt laten weten dat je meedoet ontvang je de betaalgegevens. Het schrijfcafé kost 17,50 euro per keer. Als je een strippenkaart voor 5 keer koopt, betaal je 15 euro per keer. Wanneer je betaald hebt, stuur ik je de ZOOM ID. Dat is je toegangskaartje tot het café. NB. Een keer missen is dus niet erg, je betaalt alleen voor de keren dat je aanwezig bent. Inhoudelijk kun je altijd weer aanhaken.

Schrijflessen op locatie
15-22 aug 2020 geeft Enne les in het keuzeprogramma bij Buitenkunst Randmeer.

Schrijfles voor kinderen!
In mei en juni verzorgt Enne opnieuw schrijflessen voor jonge schrijvers in de kinderboekwinkel Utrecht.

Training en coaching
zie ook www.koenscoaching.nl
Enne geeft trainingen en coaching op het gebied van presenteren en wetenschappelijk schrijven via Artesc. Daarin komen onderwerpen aanbod als: hoe gebruik ik mijn lichaam en mijn stem wanneer ik voor een grote groep mensen sta (theater). En ook: hoe bouw ik mijn verhaal op, hoe kan ik helder formuleren wat ik bedoel, hoe overtuig ik (schrijven).  Zij geeft training op universiteiten, Hogescholen en bij bedrijven.Voor meer informatie, mail naar: enne.koens@artesc.org

Individuele coaching voor het bedrijfsleven, politiek, Ted- en inspirational talks geeft zij via Speak to Inspire: enne@speaktoinspire.nl, zie www.speaktoinspire.nl