Het online schrijfcafé

Afgelopen vrijdag opende ik mijn online schrijfcafé. Vanwege overweldigend succes begin ik op woensdag 10 juni 19:30 -21:00 uur een avondcafé. Het vrijdagcafé (9:30 tot 11:00 uur) zit bijna vol, op de woensdag is nog plek!
In dit virtuele café vind je nieuwe schrijfinspiratie en invalshoeken. Boven alles staat het schrijfplezier centraal. We doen heel veel verschillende schrijfoefeningen: van technische opdrachten, via zintuiglijke oefeningen, naar het beschrijven van een herinnering. Je gaat los van genre, en los van verwachtingen over wat iets zou moeten worden, op onderzoek naar wat er ontstaat op het papier. De lessen zijn boeiend voor zowel beginners als profs, en alles wat daar tussenin zit. Voorlezen mag, maar hoeft niet. Elke keer anders, altijd resultaat.
Praktisch
De eerste les op 10/6 is een introductie op de werkwijze, maar we gaan ook meteen aan de slag. Ik ga door tot eind september, misschien zelfs langer, maar ik sla de zomervakantie waarschijnlijk over (afhankelijk van de animo en de wifi). Je schrijft je in per keer. Het schrijfcafé kost 17,50 euro per keer. Een strippenkaart voor 5 keer, kost 15 euro per keer. Wanneer je betaald hebt, stuur ik je de ZOOM ID. Dat is je toegangskaartje tot het café. NB. Een keer missen is dus niet erg, je betaalt alleen voor de keren dat je aanwezig bent. Inhoudelijk kun je altijd weer aanhaken.
Andere lessen

Schrijflessen op locatie
15-22 aug 2020 geeft Enne les in het keuzeprogramma bij Buitenkunst Randmeer.

Schrijfles voor kinderen!
In mei en juni verzorgt Enne opnieuw schrijflessen voor jonge schrijvers in de kinderboekwinkel Utrecht.

Training en coaching
zie ook www.koenscoaching.nl
Enne geeft trainingen en coaching op het gebied van presenteren en wetenschappelijk schrijven via Artesc. Daarin komen onderwerpen aanbod als: hoe gebruik ik mijn lichaam en mijn stem wanneer ik voor een grote groep mensen sta (theater). En ook: hoe bouw ik mijn verhaal op, hoe kan ik helder formuleren wat ik bedoel, hoe overtuig ik (schrijven).  Zij geeft training op universiteiten, Hogescholen en bij bedrijven.Voor meer informatie, mail naar: enne.koens@artesc.org

Individuele coaching voor het bedrijfsleven, politiek, Ted- en inspirational talks geeft zij via Speak to Inspire: enne@speaktoinspire.nl, zie www.speaktoinspire.nl